Η καλλιτέχνις Μερόπη Παπαντωνίου, η οποία βρίσκεται πίσω από την υπογραφή mp creation, σας υποδέχεται στον καινούργιο της χώρο, στο Χαλάνδρι, Αριστείδου 36Α, με ακόμη περισσότερες δημιουργίες. Εμπειρία, δημιουργικότητα, φαντασία και ταλέντο είναι τα υλικά που χρησιμοποιεί για να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες σας!

 Αντλεί κυρίως τη θεματολογία της από τον κόσμο των παραμυθιών και της φαντασίας για να «ντύσει» τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

 Πρίγκιπες, αστέρια, καρδιές, φύλλα ελιάς, κορόνες από γάζες, διακοσμήσεις με ζαχαρωτά, στικ στολισμένα με τρένα και πολλές ακόμα πρωτότυπες δημιουργίες σάς προσφέρουν μια τεράστια γκάμα επιλογών και σίγουρα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Είτε πρόκειται για την οργάνωση ενός μοναδικού γάμου, μιας πρωτότυπης βάπτισης, είτε για ένα event, ένα παιδικό πάρτυ, το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας, αλλά ακόμη και ένα baby shower party, η επιτυχία είναι σίγουρη!

Χειροποίητα προσκλητήρια, μπομπονιέρες ζωγραφισμένες στο χέρι, στέφανα, μαρτυρικά, λαμπάδες και διακοσμημένες πετσέτες για τη βάπτιση του μωρού σας, βιβλία ευχών, δώρα για τους καλεσμένους σας και μοναδικά διακοσμητικά αντικείμενα για όλες σας τις εκδηλώσεις ζωντανεύουν στα χέρια της δημιουργώντας ένα μοναδικό παραμυθένιο σκηνικό.